Výlety s dětmi

Výlety s dětmi

Jste maminka na plný úvazek, staráte se o domácnost i o vašeho drobečka a už vás nebaví trávit celé dny mezi stěnami? Nic vám nebrání vyrazit na výlet. Cestování s miminkem je jednoznačně náročnější a tak pro vás máme pár typů, jak to s přehledem zvládnout.

 

V první řadě je třeba pamatovat na to, že výlety s dětmi musejí bavit vás. Pokud budete v pohodě vy, bude v pohodě i vaše dítě. Nemá cenu uspořádat výlet, který vám již od samotného začátku poleze na nervy. Váš potomek to vycítí. Zkuste třeba navštívit blízkou zoo – s dítětem se jedná o zcela odlišný zážitek, uvidíte totiž zoo jeho očima plnýma objevování a nadšení.

 

Promyslete také na délku výletu. Úkolem není dítko utahat, ale příjemně strávit čas. Ideální pro tyto výlety jsou víkendy – tehdy můžete zapojit i tatínka a společně nastřádat pár příjemných vzpomínek a fotografií vašeho dítka, které tak rychle roste.

Při několikadenních cestách pamatujte na dostatečnou zásobu oblečení, přeci jen, děti se rychle a rády ušpiní a proč křičet, když stačí vyměnit tepláky. Také volte oblečení vhodné k předpokládanému počasí.

 

Na výlety rozhodně neodcházejte bez batohu a v případě mladších dětí mějte s sebou také nosítka. Batoh vám umožní mí volné ruce, když bude třeba, a nosítka vám usnadní přenášení spícího nebo unaveného dítěte.

Do batohu přibalte svačinky, pití a nějaké ovoce jako sladký zákusek. Nezapomeňte na kapesníky, krém a v případě neposedných dětí se hodí i pár náplastí.


Pokud máte v plánu výlet s malým dítětem, nahlédněte nejprve do našeho obchodu a prohlédněte si naši nabídku nosítek a batohů. V obou případech nabízíme širokou škálu výrobků v různých barevných provedeních. Veškeré naše výroby jsou z kvalitních materiálů, nemusíte se tedy bát je používat. Nosítka mají samozřejmě vyztužená záda, která poskytnou dostatečnou oporu vašemu dítěti i vám.