Semena na klíčky brokolice 10g

Kód: 12-2
Neohodnoceno
Značka: Toraf
25 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
5.10.2023
Klíčky brokolice patří mezi chuťově pikantnější klíčky. Patří mezi nejprospěšnější pro lidský organismus. V průběhu klíčení látky obsažené v semínkách se proměňuji v látky velmi lehce vstřebatelné lidským organismem. Bohatý zdroj vitamínu A, V B1, PP, řady dalších mikroelementů a  minerálních látek důležitých pro fungování lidského organismu, jako jsou, fosfor, vápník,  železo a magnezium, enzymy a jiných, posilujících tělo látek.  Hlavní silou klíčků brokolice je ale látka sulforafan, která podstatným způsobem snižuje riziko rakovinných onemocnění a její množství v klíčcích je 200x větší, než v brokolici samotné. Tyto klíčky by měly být neoddělitelnou součásti jídelníčku lidí, kteří jsou rakovinou ( třeba pracovním prostředím) ohrožení nebo rakovinu již mají.  Zvyšují odolnost imunitního systému a obsahuji antibakteriální složky které ničí bakterie  Helicobacter pylori, která způsobuje záněty žaludku typu B a vředy.Klíčky brokolice jsou vhodné pro pikantní saláty, tvarohové pomazánky, do baget, k sýrům nebo k posypání brambor, jako příloha k hlavním jídlůmDoporučujeme jak k přímé konzumaci, tak i k dalšímu zpracování.

Detailní informace

Zahraniční e-shop
Zahraniční e-shop
Kromě ČR působíme i na Slovensku
Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Klíčky brokolice patří mezi chuťově pikantnější klíčky. Patří mezi nejprospěšnější pro lidský organismus. V průběhu klíčení látky obsažené v semínkách se proměňuji v látky velmi lehce vstřebatelné lidským organismem. Bohatý zdroj vitamínu A, V B1, PP, řady dalších mikroelementů a  minerálních látek důležitých pro fungování lidského organismu, jako jsou, fosfor, vápník,  železo a magnezium, enzymy a jiných, posilujících tělo látek.  Hlavní silou klíčků brokolice je ale látka sulforafan, která podstatným způsobem snižuje riziko rakovinných onemocnění a její množství v klíčcích je 200x větší, než v brokolici samotné. Tyto klíčky by měly být neoddělitelnou součásti jídelníčku lidí, kteří jsou rakovinou ( třeba pracovním prostředím) ohrožení nebo rakovinu již mají.  Zvyšují odolnost imunitního systému a obsahuji antibakteriální složky které ničí bakterie  Helicobacter pylori, která způsobuje záněty žaludku typu B a vředy.

Klíčky brokolice jsou vhodné pro pikantní saláty, tvarohové pomazánky, do baget, k sýrům nebo k posypání brambor, jako příloha k hlavním jídlům

Doporučujeme jak k přímé konzumaci, tak i k dalšímu zpracování.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: